Castiga bani alaturi de noi !


Nu exista limita de castig! Altfel spus, castigurile sunt pe masura implicarii tale! Este foarte important sa consideri acest job o activitate principala, sa te implici cu toata seriozitatea si devotamentul, sa respecti intervalul orar pe care ti l-ai ales. Lucrand cu noi, nu vei face milionul de dolari peste noapte, dar daca urmezi sfaturile noastre vei ajunge sa ai job-ul  cel mai bine platit, garantat! Daca la orice alt loc de munca ai salariul fix, indiferent cat timp lucrezi, la noi e INVERS. Cu cat lucrezi mai mult si esti interesata in a face performanta, cu atat mai multi bani vei castiga!

Contact

Nu am 18 ani implniti, as putea lucra?

Lucrand legal, este strict interzis sa lucrezi in acest domeniu, asa ca te asteptam dupa ce ai implinit varsta.

Ce procent pot lua?

In functie de implicarea fiecarui model, procentele pot ajunge pana la 100%  net. Trebuie sa crezi ca poti, sa stii ca vrei si, mai ales, sa urmezi  sfaturile noastre . Perseverenta, increderea si ambitia sunt intotdeauna necesare pentru un succes garantat.

Prietena mea vrea sa lucreze. Poate sa vina si ea?

Desigur! Echipa noastra a pregatit bonusuri reale si  din experienta stim ca, cea mai buna recomdare o face cineva care colaboreaza deja cu noi!

Sunt obligata sa ma dezbrac?

Nu esti obligata sa faci absolut nimic din ceea ce nu iti doresti, se poate lucra in sectiunea NON-ADULT.

Cat de stabil este acest job?

Poti colabora cu noi atat timp cat iti doresti, poti lua o pauza  daca ai nevoie de ea!!!

Aspectul fizic este important?

Nu!!! Atitudinea este importanta si sa iti placa sa socializezi!

Cine ma poate vedea?

Site-urile pe care vei lucra sunt banate pe Romania si , la alegere, pot fi banate si alte tari.(de ex. Italia, Anglia, Spania).

Daca nu stiu nici o limba straina pot lucra?

Sigur ca da!!! Te ajutam, sprijinim si incurajam sa devii un model cu performante mari.

Incasarile sunt platite la timp?

Venitul tau va fi platit la data si ora stabilita fara nici o exceptie. Nu se permite nici un fel de intarziere si asta s-a demonstrat de-a lungul celor 11 ani de experienta!